Ezüsthíd Otthon

Facebook

Fizetési és bekerülési feltételek

Az Ezüsthíd Otthon Hotel házi ápolási szolgáltatás sajátossága, hogy az alap ötlet, elsősorban orvosi alapokon nyugvó és élő jó kórházi és rehabilitációs kapcsolatok kezdeményezésből indult ki. Itt maximális rehabilitációt kap a lakó, személyre szabott odafigyelésben részesül a nap 24 órájában. Nem csak a saját nővérkéink, szociális gondozóink, hanem egy magán szakorvosi rendelői háttér és a környező intézményekkel való folyamatos kapcsolat tartás miatt személyesen egy egész Intézményi csoport áll mögötte.

Az ár személyre, állapotra és igényre való tekintettel egyénre szabva és hozzátartózókkal leegyeztetve 155.000.-Ft/hó és 225.000.-/hó között kerül kialakításra. Ez függ állapotától, kiegészített szolgáltatásoktól, az ágyak számától egy szobában, de mindegyik szoba wc-vel és külön akadálymentesített fürdőszobával rendelkezik.

Ezenkívül további egyéni kívánságokat is tudunk teljesíteni külön díjazás ellenében.

- vásárlások, levelezések, szabad programok kísérővel való biztosítása

- gyógypedikűrön vagy masszőrön vagy gyógytornászon felül még sajátos programok levezetése

- külön az alap mentális foglakozásokon felül amennyiben igényli a társaságot, programot, megkülönböztett odafigyelést, tudunk benne segíteni partnereinken keresztül.


A 3. kerület friss levegőjén, a sportos, fiatalos környezeten túl havi kétszeri programokat, élvezetes szezonális eseményeket és a helyi, igen kimagasló magán szakorvosi rendelő által szakmai hátteret, valamint a közelben lévő kórházi és rehabilitációs szakmai felügyelettel folyamatos kapcsolatot biztosítunk  minden itt lakónak, annak érdekében, hogy a legkiemelkedőbb ellátásban legyen részük.

A fizetések havi rendszerességűek (gyógyszer, pelenka, orvosi felügyelet, programok, napi 5xi étkezés, a lakók megfelelő diétájának kialakítása), benne van az alap árban. Szerződéskötés feltétele a leszerződött partnerünkön keresztül lehetséges. www.meselohegy.hu oldalon elérhető. Mesélőhegy Kft. 2013 Pomáz Huszár utca 40. adó: 24978369-2-13


Saját tulajdonú, minimális bútorzat, személyes emléktárgy behozatalára van lehetőség, egyeztetés szükséges, annak kialakítására és szükségességére.

Hívjon bizalommal, szolgáltatásainkat tekintve, hisz nekünk is az az érdekünk,  hogy jól érezze magát minden gondozottunk és hosszútávon tudhassunk lakónknak. Azonos arcok legyenek hosszútávon a lakótársaik, a személyzet, orvosok ami ad egy biztonság érzetet neki. A látogatás tényleg örömteli legyen számára.

 

 

 

otthon

003.jpg